Oare agati mai usor daca te imbraci stupid?


Ori moda se duce naiba, ori nu inteleg eu care e treaba cu ea. Posibil sa fie ambele variante. Sunt insa cateva chestii pe care chiar nu le inteleg.

Nu inteleg de exemplu de unde naiba a aparut moda asta la baieti cu pantalonii ridicati asa. Nu stiu, le-a intrat cumva turul in dos de umbla ei cu gleznele goale? 

Altfel nu inteleg. Nu mai zic de moda aia skinny, sa zic ca nu comentez. Fiecare se imbraca cu ea, dar procesul de pizdificare continua si asta mi se pare aiurea, aiurea rau. Pai bai nene, unde e masculinitatea? 

Prima chestie care ar trebui invatata la scoala, sau printre primele, ar trebui sa fie cum sa dai mana. Sa fie ferma strangerea, fara sa-ti rupa destele, sa nu fie asa, moala ca penisul dupa masturbare. Intinzi mana drept, nu asa in joj si te uiti in ochii omului cand dai mana cu el, da? Daca esti fetita, nu trebuie sa dai mana cu cineva, ai scapat. Trebuie doar sa spui. De asemenea, incearca sa nu te mai imbraci ca un gay, daca nu esti unul. E ok daca esti gay, nu e panica insa sa fie clar, nu mai da semnale false. Da? 

Hai sa incercam sa ne imbracam normal si decent, sa nu ne-o mai ardem aiurea, asa cum avem noi chef. 

Comentarii